вівторок, 17 січня 2012 14:19

Нардеп: Для Росії стоїть питання руба - поглинути Україну

Нардеп: Для Росії стоїть питання руба - поглинути Україну

Чинну російську владу неможливо задобрити малими та великими поступками. Вона задовольниться лише після повного поглинання України у складі Російської Федерації.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив перший заступник голови Української народної партії (УНП), народний депутат від НУ-НС Іван Заєць.

Зокрема, коментуючи висловлювання кандидата у президенти РФ Володимира Жириновського про можливість створення на базі України федеральних округів, Заєць зауважив: "Жириновський несе маячню. Ми незалежна держава. Немає у нас такої кількості людей, політиків, охочих стати губернією Російської імперії. Ми хочемо жити як державний народ, і в нас немає потреби загубити свою державу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жириновський вигадав, що Україну можна поділити на федеральні округи Росії

За словами політика, українці добре бачать, що робиться у сусідній Росії.

"Вона прокидається, і її чекають ще дуже великі потрясіння", - уточнив Заєць.

На його переконання, заяви офіційних представників РФ, подібні до висловлювань Жириновського - ознака того, що російські політики ще не позбулись імперської психології.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін дорікнув Азарову: "тому ви з нас кров-то і п'єте"

"Принцип залучення територій, який сповідувався у Російській імперії, засів у логіку та психологію більшості російських політиків уже на рівні рефлексу. Це говорить нам у черговий раз про те, що з Росією потрібно дуже обережно вибудовувати свої відносини", - підкреслив нардеп.

"Треба розуміти, що російський політичний істеблішмент не задовольниться дрібними і більш серйозними поступками з боку української держави, аби нормалізувати відносини. Для нього стоїть питання руба - поглинути Україну, і все", - резюмував Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп: Для Росії стоїть питання руба - поглинути Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі