понеділок, 16 січня 2012 17:21

В УНП вважають, що треба об'єднуватись, але з ким конкретно - не знають

В УНП вважають, що треба об'єднуватись, але з ким конкретно - не знають

В Українській народній партії ще не визначились із остаточним форматом своєї участі як у святкуванні Дня Злуки 22 січня, так й у виборах восени 2012 року.

Такий висновок можна зробити з коментаря Gazeta.ua першого заступника голови Української народної партії (УНП), народного депутата Івана Зайця.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чи буде присутня УНП 22 січня на Софійській площі під час спільної акції опозиції, на якій планується підписання документів про об'єднання опозиції, Заєць зазначив, що про це складно і зарано говорити.

За його словами, наразі нібито список тих, хто братиме участь у спільній акції, перебуває у процесі формування.

"Мені Соболєв (один із лідерів "БЮТ-Батьківщини" - ред.) сказав, що чи сьогодні, чи завтра має бути засідання КОДу. Я піду туди - тоді точно знатиму. Підходи ще відпрацьовуються", - сказав політик.

Крім того, говорячи про численні заклики представників опозиції об'єднатись в єдиний список на вибори, представник УНП наголосив: "Було б добре, якби опозиційні сили погодили своїх кандидатів у мажоритарних округах. Ми за те, щоб такий список складався і погоджувався. Це в інтересах усіх опозиційних сил".

Водночас на запитання, чи буде УНП висувати власний партійний список на виборах, Заєць сказав, що і тут тривають переговори про об'єднання націонал-демократичних сил.

"Є розуміння серед партій націонал-демократичного спрямування, що наші зусилля мають бути об'єднані", - відзначив Заєць.

Зараз ви читаєте новину «В УНП вважають, що треба об'єднуватись, але з ким конкретно - не знають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі