субота, 14 січня 2023 20:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Найскладніша ситуація з електрикою на Київщині і Харківщині ‒ президент

Найскладніша ситуація з електрикою на Київщині і Харківщині ‒ президент
Робиться усе можливе, щоб якнайшвидше відновити генерацію і постачання електрики, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/npcukrenergo

Після масованого ракетного удару країни-агресорки Російської Федерації найскладніша ситуація з електрикою у Київській і Харківській областях.

Робиться усе можливе, щоб якнайшвидше відновити генерацію і постачання електрики. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"На жаль, є влучання і в обʼєкти енергетичної інфраструктури. У звʼязку з цим найскладніша ситуація на Харківщині та в Київській області. Ремонтні бригади роблять усе можливе, щоб якнайшвидше відновити генерацію і постачання електрики, і робота триватиме цілодобово", ‒ заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський: увесь світ знає, що і як здатне зупинити Росію

Ворог влучив в об'єкти критичної інфраструктури у кількох областях, повідомив прем'єр Денис Шмигаль.

14 січня країна-агресорка Російська Федерація випустила 38 ракет по Україні. Українська ППО знищила 25.

Вранці ворог атакував ракетами Київську область. Росіяни атакували об'єкт інфраструктури, повідомила Київська міська військова адміністрація.

Зараз ви читаєте новину «Найскладніша ситуація з електрикою на Київщині і Харківщині ‒ президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі