субота, 14 січня 2023 19:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: увесь світ знає, що і як здатне зупинити Росію

Зеленський: увесь світ знає, що і як здатне зупинити Росію
Україні потрібна зброя, яка перебуває на складах партнерів, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Російський терор здатна зупинити зброя, яка на складах партнерів України.

Увесь світ знає, що і як здатне зупинити країну-агресорку Російську Федерацію. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Чи можна зупинити російський терор? Так. Чи можна зробити це якось інакше, ніж на полі бою в Україні? На жаль, ні. Це можна й треба зробити на нашій землі, в нашому небі, у нашому морі. Що для цього потрібно? Та зброя, яка є на складах у наших партнерів і якої так очікують наші воїни", ‒ сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія офіційно підтвердила, що надасть Україні танки Challenger 2

"Будь-які умовляння або час, який просто спливає, не здатні зупинити терористів, які методично вбивають наших людей ракетами, купленими в Ірані дронами, своєю артилерією, танками і мінометами. Увесь світ знає, що і як здатне зупинити тих, хто сіє смерть", ‒ заявив Зеленський.

Будинок у Дніпрі, який обстріляли російські терористи, розташований на вул. Набережна Перемоги, нагадав президент.

"Коли давали таку назву цій вулиці, мали на увазі перемогу над нацистами у Другій світовій війні. Рашисти перейняли все від того ворога вільного світу. Це очевидно. І ми маємо зробити все, щоб зупинити рашизм так само, як вільний світ свого часу зупинив нацизм", ‒ сказав Зеленський.

У суботу російські терористи обстрілом зруйнували багатоквартирний житловий будинок у Дніпрі. Під завалами опинилися люди.

Загинули п'ятеро людей, 39 отримали поранення. Семеро з поранених ‒ діти.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: увесь світ знає, що і як здатне зупинити Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі