субота, 14 січня 2023 18:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли об'єкти критичної інфраструктури у кількох областях ‒ прем'єр

Росіяни обстріляли об'єкти критичної інфраструктури у кількох областях ‒ прем'єр
Покарання Росії за скоєне буде неминучим, сказав прем'єр. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив про наслідки російських обстрілів у суботу.

Ворог влучив в об'єкти критичної інфраструктури у кількох областях. Про це прем'єр повідомив у Facebook.

"Наші героїчні сили ППО продовжують збивати більшість ворожих цілей, тим самим рятуючи життя тисяч людей", ‒ пише прем'єр.

Одна з російських ракет поцілила в багатоквартирний будинок у Дніпрі. Під завалами цілий під'їзд. Десятки постраждалих. Кількість загиблих уточнюється, повідомив.

"Сьогоднішні ракетні удари по українських містах ‒ черговий доказ, що Росія терорист і їй немає місця у цивілізованому світі. Ніколи не забудемо й не пробачимо горе, яке принесли на нашу землі російські варвари. Кривавий слід тягнутиметься за Росією не одне покоління. Покарання за скоєне буде неминучим", ‒ заявив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трибунал над РФ: в ООН обговорять проєкт резолюції

Ворог знову завдав ракетних ударів по енергетичному об'єкту в Івано-Франківській області, повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Внаслідок ворожого обстрілу на території об'єкту виникла пожежа", ‒ повідомила.

На Харківщині було два ворожі "прильоти" ракет по об'єкту критичної інфраструктури, повідомляв голова ОВА Олег Синєгубов.

Також ворожа ракета влучила в об'єкт інфраструктури на Одещині, сказав голова обласної військової адміністрації Максим Марченко.

"Сьогодні під час ворожого масованого ракетного удару засобами протиповітряноі оборони над Одещиною було збито чотири крилатих ракети. Одна з ракет влучила в об'єкт критичної інфраструктури, є пошкодження", ‒ розповів Марченко.

Вранці ворог атакував ракетами Київську область. Росіяни атакували об'єкт інфраструктури, повідомила Київська міська військова адміністрація.

У суботу російські терористи обстрілом зруйнували багатоквартирний житловий будинок у Дніпрі. Загинули люди.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли об'єкти критичної інфраструктури у кількох областях ‒ прем'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі