вівторок, 03 лютого 2009 10:42

На засіданні Ради Тимошенко кричала: "Ура!" і плескала в долоні

На засіданні Ради Тимошенко кричала: "Ура!" і плескала в долоні

Спікер Володимир Литивин оголосив півгодинну перерву у засіданні Верховної Ради і запросив до себе в кабінет керівників фракцій.

"Прошу керівників фракцій зібратися на Погоджувальну Раду, щоб прийняти рішення, яке нас усіх заспокоїть", - сказав Литвин.

Коментуючи блокування "регіоналами" трибуни Ради, спікер заявив, що таким чином вони нічого не досягнуть: ніякого дострокового розпуску Ради не буде.

"Досить обслуговувати конфлікти", - сказав Литвин, звертаючись до блокувальників, і додав, що вони повинні без залякувань, погроз та інсинуацій приступити до роботи.

Тимошенко викрикнула: "Ура!" і заплескала в долоні

Після цих слів прем"єрка Тимошенко викрикнула: "Ура!" і заплескала в долоні. Її оплески підтримали бютівці та урядовці.

Під час емоційного виступу Литвина Тимошенко читала гумористичний журнал "Параска".

Нагадаємо, що сьогодні прем"єрка Юлія Тимошенко прийшла до парламенту і зайняла місце в ложі уряду до початку засідання парламенту. Разом з нею прийшли і члени Кабінету міністрів.

Президент Віктор Ющенко сьогодні в парламент не прийде. Як пояснила його прес-секретарка Ірина Ваннікова, "він має щільний робочий графік зустрічей та нарад".

Учора на Погоджувальній Раді представник Кабміну заявив про згоду уряду відзвітувати у вівторок на вечірньому засіданні Ради, тоді як "Регіони" виступили з вимогою заслухати звіти Тимошенко і Ющенка у четвер.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «На засіданні Ради Тимошенко кричала: "Ура!" і плескала в долоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі