четвер, 16 травня 2013 11:16

На засіданні Ради "свободівці" обізвали "регіоналів" ідіотами через Крути та Вернадського

На засіданні Ради "свободівці" обізвали "регіоналів" ідіотами через Крути та Вернадського
Фото: segodnya.ua

У Верховній Раді України зав'язалася чергова перепалка між депутатами фракції "Свобода" та Партії регіонів.

У четвер на засіданні парламенту депутати приймають низку постанов про відзначення дат з дня народження видатних діячів науки, культури, політики, а також річниць важливих історичних подій.

Деякі з постанов депутати підтримують, проте більшість - ні. Зокрема, депутати не підтримали постанови про відзначення річниці з дня бою під Крутами, а також відзначення річниці з дня народження академіка Володимира Вернадського.

Після цих голосувань депутати фракції "Свобода" почали скандувати на адресу депутатів Партії регіонів і КПУ, які не голосували на підтримку даних постанов: "Ідіоти".

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман заявила, що її фракція не голосувала за постанову по Вернадському через непорозуміння. "Сталося непорозуміння через те, що ми не розчули прізвища ... Його (непорозуміння - ред.) треба виправити", - сказала депутат.

Зараз ви читаєте новину «На засіданні Ради "свободівці" обізвали "регіоналів" ідіотами через Крути та Вернадського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі