неділя, 29 жовтня 2017 11:46

На виборах у територіальних громадах посилено працюють поліцейські

На виборах у територіальних громадах посилено працюють поліцейські
Поліцейські забезпечують порядок на виборчих дільницях та поблизу через проведення місцевих виборів. Фото: 112.international

Сьогодні поліцейські у посиленому режимі забезпечують порядок на виборчих дільницях в ОТГ та поблизу них через проведення місцевих виборів.

Станом на 9:00 відкрили 1919 виборчих дільниць, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

"Дві з дільниць відкрилися із запізненням: у селі Чайковичі Самбірського району Львівської області та в селі Матусів Шполянського району Черкаської області. Невчасне відкриття дільниць пов'язане з повторним перерахунком виборчих бюлетенів. На даний час не працює одна виборча дільниця – в селі Софіївка Білозерського району Херсонської області. Члени комісії встановили відсутність у виборчих бюлетенях прізвища одного з кандидатів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві бюджети поповнилися на 103 млрд грн

Також зазначають, що протягом проведення виборчої кампанії до правоохоронців 71 раз зверталися стосовно подій, пов'язаних із цим процесом. За результатом повідомлень відкрили 6 кримінальних проваджень, два з них - стосовно можливого підкупу виборців. Кандидати роздавали так звані "продуктові набори" в Кілійському районі Одещини та в Хмельницькому районі Хмельницької області. По всім фактам проводиться перевірка.

Сьогодні в Україні відбуваються перші місцеві вибори у 202 об'єднаних територіальних громадах. До складу ОТГ входять 933 місцевих ради: 25 міських, 67 селищних і 841 сільська. За попередніми підрахунками, у зазначених виборах зможуть взяти участь понад 1,3 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «На виборах у територіальних громадах посилено працюють поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі