середа, 16 червня 2010 10:23

Могильова спробують звільнити сьогодні

Могильова спробують звільнити сьогодні

Верховна Рада на своєму пленарному засіданні в середу, 16 червня розгляне законопроект N4105 "Про внесення змін до закону України "Про боротьбу з тероризмом" про проведення антитерористичних операцій за межами території України".

Про це йдеться на порядку денному засідання парламенту.

Крім того, парламент розгляне законопроект N5349 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу", а також нову редакцію закону "Про авторське право і суміжні права".

Окрім цього парламент розгляне включення до порядку денного сесії проекту Податкового кодексу, розробленого Кабінетом Міністрів, проекту постанови N6421, що передбачає звільнення Анатолія Могильова з посади міністра внутрішніх справ, законопроекту N6452, що передбачає введення мораторію на закріплення позаблокового статусу України до 2015 року.

Нагадаємо, Рада має намір виключити прагнення України до членства в НАТО з переліку основних напрямів державної політики у сфері національної безпеки і встановити, що в засадах зовнішньої політики Україна дотримується політики позаблокового статусу.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Могильова спробують звільнити сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі