вівторок, 19 липня 2011 15:25

Могильов розповів Януковичу, як добре працює міліція

Могильов розповів Януковичу, як добре працює міліція

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем у Криму доповів про хід розслідування низки резонансних справ.

Зокрема, як повідомила прес-служба глави держави, керівник МВС поінформував Януковича, що сьогодні правоохоронці інтенсивно працюють над розслідуванням справи про зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва.

Могильов також повідомив, що міліція вже встановила особу вбивці одеського бізнесмена Олександра Коробчинського, і правоохоронні органи вживають заходів щодо затримання злочинця.

За словами чиновника, правоохоронці нині активно розслідують резонансні вбивства, які сталися в АР Крим.

Могильов також доповів президентові про хід розслідування кримінальної справи стосовно групи молодих осіб, які у Києві познущалися над чоловіком похилого віку.

Янукович у розмові з міністром внутрішніх справ наголосив, що триматиме на контролі хід розслідування усіх резонансних справ.

Зараз ви читаєте новину «Могильов розповів Януковичу, як добре працює міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі