понеділок, 16 травня 2011 17:07

Могильов не любить, коли б'ють в барабани і дудять в дудки - Москаль

Могильов не любить, коли б'ють в барабани і дудять в дудки - Москаль

Народний депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль припустив, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов страждає від соціальної фобії, яка полягає у несприйнятті масових громадських акцій.

Про це Москаль повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"Могильов не любить, коли б'ють в барабани і дудять в дудки. У нього, мабуть, якась фобія. Йому здається, що до нього вночі у квартиру хтось лізе з дудками і барабанами", - сказав нардеп.

На його думку, суть проблеми полягає у різному баченні владою та опозицією ситуації в країні.

"Проблема у нашій державі полягає в тому, що влада думає, що вона живе в одній Україні, а опозиція думає, що живе в іншій. Але немає двох Україн - є одна, де повинні жити і влада, і опозиція", - зазначив Москаль.

Разом з тим, говорячи про події 9 травня у Львові, він обурився, що з його зарплати вираховують податки на утримання української міліції.

"Я, як високооплачуваний державний діяч, сплачую величезні податки для утримування міліції. Для чого я плачу ці гроші? Для того, щоб була безпека і кримчан, і львів'ян, і інших. Незалежно від того, хто куди хоче приїхати", - пояснив політик.

На його переконання, усе керівництво Міністерства внутрішніх справ мало бути 9 травня у Львові.

"А воно сиділо у Києві. Якого чуда? Міг би приїхати туди особисто міністр або хтось з його заступників, зрештою хтось з керівників його департаментів, командувач внутрішніми військами. А тепер виходить, що МВС зробило це спеціально, відморозилось від цього (травневих заворушень у Львові - ред.), відійшло від відповідальності. Міністерство скинуло все на львівську міліцію, яка ніколи ні до чого не була готова", - наголосив Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Могильов не любить, коли б'ють в барабани і дудять в дудки - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі