пʼятниця, 13 травня 2011 19:08

У Тягнибока увірвався терпець через Могильова

У Тягнибока увірвався терпець через Могильова

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов "знущається над українцями і нахабно бреше".

Так прокоментував Gazeta.ua сьогоднішню доповідь Могильова у Верховній Раді голова Всеукраїнського обєднання "Свобода" Олег Тягнибок.

На його переконання, сьогоднішня доповідь Могильова є однобокою.

"Ще не почавши проводити розслідування, у МВС вже мають ухвалене політичне рішення, під яке потім будуть підлаштовувати результати кримінальних справ, які вже сьогодні були відкриті", - сказав Тягнибок про події 9 травня у Львові.

Крім того, говорячи про твердження Могильова щодо відсутності 9 травня проросійських радикальних партій у цьому місті, націоналіст порадив зайти в Інтернет, на соціальні мережі, подивитись відео, на якому видно, що представники цих партій були у Львові.

"Можна також підняти їхні заяви, інтерв'ю. Вони були у Львові вже 7 травня. Більше того, ці події висвітлювались самими представниками проросійських сил", - наголосив політик.

Він нагадав, що голова Львівської облради Панькевич, керівники фракцій "Свободи" у Львові та області напередодні 9 травня проводили зустрічі з представниками міліції та СБУ, давали звернення, наводили конкретні факти про те, що прибувають агресивно налаштовані люди з метою проведення різних провокацій до Львова.

"Ми попереджали, зокрема, на сесії обласної ради, що будуть кастети, ножі, зброя з гумовими кулями... Але коли на чорне говориться біле, та ще й робиться це під аплодисменти комуністів та Партії регіонів, які сидять у залі ВР, стає абсолютно очевидним те, що це є знущання над українцями. Людина, яка займає посаду міністра внутрішніх справ, виходить на трибуну і нахабно бреше - це вже є переливання через вінця", - резюмував Тягнибок.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов під час свого виступу у ВР пообіцяв народним депутатам розібратись, чому 9 травня у Львові міліція діяла так м'яко і не проявила рішучості.

Зараз ви читаєте новину «У Тягнибока увірвався терпець через Могильова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі