пʼятниця, 13 травня 2011 12:12

Кириленко: Могильов - ортодоксальний комуніст

Кириленко: Могильов - ортодоксальний комуніст

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов має написати заяву про відставку, оскільки не є професіоналом.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав В'ячеслав Кириленко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Він наголосив, що Могильов цього не зробить, тому що не є європейським міністром.

"Міністр Могильов сьогодні в парламенті виступив в одні ворота. Він надав абсолютно упереджену необ'єктивну інформацію, з якої випливає, що не було у Львові ніяких екстремістів з інших країн, не було порушення рішення суду. Натомість були лише право-радикали, які нападали на мирних людей", - зазначив депутат.

За словами "нунсівця", для того, щоб з'ясувати реальні обставини подій 9 травня у Львові, треба провести набагато глибше розслідування правоохоронними органами, яке не матиме політичних ознак.

"Виступ Могильова був не професійним, не правовим, а політичним. Це свідчить про те, що міністр має певні політичні вподобання. Це навіть не вподобання Партії регіонів, а ортодоксальні комуністичні настрої", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, виступаючи сьогодні у ВР під час години запитань до уряду, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що під час подій 9 травня представників "Русского единства" та "Родины" у Львові не було.


Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Могильов - ортодоксальний комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі