пʼятниця, 13 травня 2011 17:54

Недалекий Могильов не може зв'язати й двох слів - Москаль

Недалекий Могильов не може зв'язати й двох слів - Москаль

Партія регіонів не займається вихованням власних партійних кадрів, тому на високі посади й потрапляють "такі недалекі люди", як Анатолій Могильов, який "не може зв'язати й двох слів".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль, коментуючи сьогоднішній виступ міністра внутрішніх справ у Верховній Раді.

За словами нардепа, кожна партія, яка іде до влади, має вчитись у Комуністичної партії, "в якої було чітко поставлене питання з підбору, розстановки та виховання кадрів".

"Сьогодні жодна з партій, що була, є зараз чи ще буде при владі, цим питанням не займається. Тому на такі посади й попадають такі недалекі люди як Могильов. Сприймати серйозно те, що він говорить, і викликати його до ВР - це просто дарма згаяний час", - зазначив Москаль.

"Я взагалі не розумію депутатів - що вони хотіли від Могильова почути? Власне кажучи, він нічого й не міг сказати, тому що й двох слів не може зв'язати. Крім того, він не орієнтується у ситуації", - наголосив парламентарій.

Він наголосив, що міністру внутрішніх справ або його заступникам варто було запросити лідерів партій "Русское единство" Сергія Аксьонова, "Родина" Ігора Маркова і ВО "Свобода" Олега Тягнибока у Міністерство внутрішніх справ, показати їм рішення суду (про заборону проведення політичних акцій у Львові 9 травня - ред.), попередити кожного і зняти це все на відео. Але цього зроблено не було.

Крім того, на переконання опозиціонера, нинішній міністр внутрішніх справ мав 9 травня бути у Львові.

"Він туди не поїхав. Із його заступників та керівників департаментів теж ніхто до Львова не поїхав. Коли я був у Криму (на посаді начальника Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим - ред.), на цей півострів припадало 70% всіх суспільно-політичних заходів, які проводились в Україні. Я тоді завжди стояв першим, а за мною був увесь особовий склад", - нагадав Москаль.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов пообіцяв народним депутатам розібратись, чому 9 травня у Львові міліція діяла так м'яко і не проявила рішучості.

Зараз ви читаєте новину «Недалекий Могильов не може зв'язати й двох слів - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі