середа, 05 вересня 2012 11:25

Микола Азаров пропіарив перед міністерствами вітчизняних виробників

Микола Азаров пропіарив перед міністерствами вітчизняних виробників
Фото: interfax.com.ua

Під час засідання уряду прем'єр Микола Азаров пропіарив нові підприємства.

Про це повідомляє коресподент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки співпраці з Китаєм Україна може зменшити залежність від імпортного газу - Азаров

"Ми зробили ставку на вітчизняне виробництво і отримали відгук. Минулого тижня у Броварах було відкрито завод металоконструкцій "Сталтех" і тепер проектно-будівельне товариство "Основа" буде використовувати власні металоконструкції  при спорудженні складних будівельних об'єктів", - сказав Азаров.

Також прем'єр повідомив, що на Чорноморському суднобудівному заводі "Океан" та Херсонському суднобудівному заводі налагоджено виробництво металоконструкцій підвищеної складності та мостових конструкцій. Так само він нагадав Мінінфраструктури, Укравтодору та Мінрегіону, що під час розміщення державного замовлення вони повинні надавати перевагу вітчизняним виробникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів, як зростає ВВП України попри негаразди в Європі

"У 2012 році введено в дію першу чергу виробництва колісної та трубної заготовки на "Металургійному заводі "Дніпросталь" у Дніпропетровську. У 2014 році передбачається на 90% забезпечити потребу у трубній заготовці за рахунок власного виробництва", - додав Азаров.

Наприкінці прем'єр згадав суднобудівний завод в Керчі, де 30 серпня було спущено на воду судно для обслуговування бурових платформ для норвезького замовника.

"Отже треба замовляти на вітчизняних верфях", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Микола Азаров пропіарив перед міністерствами вітчизняних виробників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі