вівторок, 04 вересня 2012 14:22

Чорновіл вважає, що після виборів бюджет на 2013 рік перепишуть

Чорновіл вважає, що після виборів бюджет на 2013 рік перепишуть
Тарас Чорновіл каже, що бюджет голосуватимуть уже після виборів. Фото: info.pardon.com.ua

Позафракційний нардеп Тарас Чорновіл припускає, що парламент затвердить бюджет на наступний рік після виборів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати звинуватили Литвина у використанні адмінресурсу

"Дуже красива половина бюджету готується для прийняття до виборів. Потім його перепишуть. Друге і третє читання буде у листопаді-грудні. Потрібно подивитися, що вони там внесуть. На наступному тижні має постати бюджетне питання. Вони бюджетний процес будуть проводити чітко", - зазначив політик.

"Нинішня сесія цікава тим, що проходить до і після парламентських виборів. Чотири пленарні тижні до їх початку і три по завершенню. Коли вибори відбулися – популізм не потрібний. От тоді можна робити, що хочеться. Можуть розглянути питання по ринку землю або Трудовий кодекс", - наголосив Чорновіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: "Бюджет має бути реалістичним і не повинен озиратися на вибори"

За його словами, нинішнє скликання парламенту може проголосувати за обмеження депутатської недоторканності. "Чи проголосую я? А чому б і ні?! Він нічого толком не змінює. Якщо чесно сказати, це і правильно – таке обмеження має бути. Треба, аби відкривалася кримінальна справа. Хоча щодо арешту були питання. Тому що для того, щоб провалити якесь голосування, могли б всю опозицію термінового затримати за порушення правил дорожнього руху, а через півгодини випустити. Інше питання, що будуть зловживати відкриттям кримінальних справ. З іншого боку, а хто зараз заважає?! У залі є необхідні 226 голосів для зняття недоторканності", - пояснив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл вважає, що після виборів бюджет на 2013 рік перепишуть ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі