вівторок, 01 червня 2010 12:45

Макеєнко: Перереєстрація БЮТ - це чинник залякування

Макеєнко: Перереєстрація БЮТ - це чинник залякування
Процедура перереєстрації депутатів фракції БЮТ не має юридичних наслідків і є елементом залякування, заявив глава регламентного комітету Верховної Ради Володимир Макеєнко (Партія регіонів).

"Ніяких юридичних наслідків внутрішньої перереєстрації фракції БЮТ немає", - сказав він на брифінгу у вівторок, коментуючи заяву лідера фракції БЮТ Івана Кириленка про проведення перереєстрації депутатів.

Макеєнко підкреслив, що процедури перереєстрації депутатів, які входять у фракцію, немає в Конституції України, законі про регламент Верховної Ради, законі про статус народного депутата.

"Це просто внутрішня ситуація. БЮТ хоче знати, скільки їх насправді, на скільки голосів вони можуть розраховувати. Скажімо, це просто чинник залякування", - підкреслив Макєєнко.

На засіданні Верховної Ради керівник фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що 130 народних депутатів від БЮТ станом на ранок вівторка пройшли перереєстрацію, таким чином, підтвердивши членство у фракції.

Він відзначив, що термін перереєстрації закінчується у вівторок, 1 червня.

"Депутата, який не подав вищезгаданої заяви, вважатимемо таким, що не увійшов до складу нашої фракції", - заявив Кириленко, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Макеєнко: Перереєстрація БЮТ - це чинник залякування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі