вівторок, 27 квітня 2010 13:45

Люди йшли від Верховної Ради з розчаруванням

Люди йшли від Верховної Ради з розчаруванням

Приблизно о 12:30 з-під стін будівлі Верховної Ради почали розходитися колони по 10-20 осіб. Люди складали прапори і йшли по вулиці Грушевського вниз до Європейської площі.

"Чого тут стояти? Верховна Рада вже проголосувала закон по Чорноморському флоту. Діло зроблено. Попродали дві атомні станція в Україні, продали ЧФ та продадуть всю Україну. Треба було голосувати не за Юльку, а за Ющенка", - сказала кореспонденту Gazeta.ua підприємець Надя, 40 років, із Лубен Полтавської області.

Вона та ще п"ятеро осіб з Полтави, Диканьки та Лубен спускаються від Маріїнського парку по Грушевського в бік Європейської площі. В руках вони тримають палиці від прапорів. Кажуть, що на ногах сьогодні з першої ночі. Саме о цій годині автобус виїжджав з Полтавщини до Києва. Делегація була біля Верховної Ради о 8:30. Вони стояли з прапорами "Нашої України".

Також десь близько першої години розійшлась міліція та "Беркут". Їх колонами заводили на подвір"я Міністерства охорони здоров"я України, що в Маріїнському парку, за 100 метрів від Верховної Ради.

Коли попри делегацію з Кіровограда проходили 10 міліціонерів та приблизно стільки ж "беркутівців", люди кричали їм "Ганьба вам усім", "Міліція з народом". Один чоловік сказав: "О, тушки пішли!"

У подвір"ї о першій годині було близько 150 осіб працівників міліції та "Беркуту". Їм проводили п"ятихвилинний інструктаж щодо подальших дій.

Через три хвилини міліцію та "беркутівців" колонами почали виводити з подвір"я. З рації одного з міліціонерів було чутно: "Печерське управління продовжує чергувати біля Верховної Ради. Шевченківське управління контролює загальний центр міста. Близько 120 осіб залишаються чергувати в центрі. Решту зараз погрузили в автобуси і вони поїхали."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Люди йшли від Верховної Ради з розчаруванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі