середа, 07 вересня 2011 08:38

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка дообстежать, аби встановити діагноз

Луценка дообстежать, аби встановити діагноз

Екс-міністру МВС Юрію Луценку, який перебуває у Київському слідчому ізоляторі, необхідно провести медобстеження для встановлення діагнозу, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

За її інформацією, 6 вересня 2011 року, згідно з дозволом Печерського районного суду Києва, для додаткового обстеження стану здоров'я Луценка у Київський СІЗО прибула комісія, що складається з провідних фахівців МОЗ України.

"Медичними фахівцями був проведений огляд Луценка. За результатами огляду комісією складено висновок про необхідність дообстеження (у тому числі лабораторного) Луценка для встановлення діагнозу, яке буде проведено найближчим часом. Акт підписаний всіма членами медкомісії", - повідомляє прес-служба відомства.

Було відзначено, що у складі комісії - лікарі, які проводили попередні обстеження стану здоров'я Луценка у травні та серпні.

Претензій чи скарг з боку Луценка до персоналу Київського СІЗО або членів комісії не надходило.

Як повідомлялося, 1 вересня захисники екс-міністра внутрішніх справ заявили про серйозну загрозу його життю і здоров'ю. На прес-конференції дружина і захисниця підсудного Ірина Луценко заявила, що у нього цироз печінки, який за відсутності лікування може призвести до онкологічного захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Луценка дообстежать, аби встановити діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі