пʼятниця, 20 травня 2011 17:35

Литвин розповів про своє здоров'я та прапороносних негідників

Литвин розповів про своє здоров'я та прапороносних негідників

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин почуває себе зараз краще, ніж до операції на коліні.

Про це він повідомив кореспонденту Gazeta.ua.

"Уже фактично відновився. За винятком днів коли я перебуваю у відрядженні, я кожного ранку з 6:00 або 6:30 у басейні або тренажерному залі на базі футбольного клубу "Динамо". Проходжу там курс відповідної реабілітації. Щоправда я своєму лікарю вже казав: з мене не потрібно робити футболіста. Оскільки моя методика повністю відповідає тій, за якою відновлюють футболістів", - розповів Литвин.

Водночас, говорячи про справи Кучми, Гонгадзе, Тимошенко політик зауважив, що його на допит останнім часом не викликали.

"Я виходжу з того, що у нас суд абсолютно незалежний і правоохоронна система відповідальна", - додав спікер.

Крім того, коментуючи рішення ВР про використання прапору Перемоги під час урочистостей 9 травня, депутат сказав, що червоні прапори використовувались раніше і так.

"Подібні зіткнення, як цього року у Львові, відбувались усі роки на території Заходу України. Але це зіткнення готувалось давно. Очевидно, ультраправими та ультралівими. Це робилось для того, щоб продемонструвати, хто в домі хазяїн", - наголосив парламентарій.

За його словами, під час наступних парламентських виборів робитимуть ставку на розкол країни.

"Негідники часто прикриваються прапорами. Тема політичної війни стане гострою під час виборів. Ставка буде робитись на емоційне", - резюмував Литвин.

Нагадаємо, у квітні Володимиру Литвину зробили операцію на коліні.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів про своє здоров'я та прапороносних негідників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі