пʼятниця, 02 жовтня 2009 07:31

Лавринович про неадекватність Ющенка і тоталітарну секту

Лавринович про неадекватність Ющенка і тоталітарну секту

Виникає враження, що чинний Президент Віктор Ющенко змагається не з прем"єром Юлією Тимошенко, а сам з собою.

Про це у четвер ввечері в студії "5 каналу" заявив замглави Партії регіонів і перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович.

У своєму інтерв"ю нардеп прокоментував заяву глави держави про начебто мету Тимошенко укласти союз з ПР, щоб керувати Україною 15 років та проводити проросійську політику, що, за словами Ющенка, призведе до відходу від демократичних принципів.

"Його оцінки і твердження інколи здаються не зовсім адекватними. Коли мова йде про те, що метою якоїсь політичної сили є союз з іншою для реалізації певних планів, то це взагалі несерйозний підхід", - сказав він.

Також Лавриновичу незрозумілий підхід глави держави у спробах побудови стосунків з певними державами.

"Мені дивно чути, що якщо є намагання вибудовувати стосунки з якоюсь країною (Росією - ред.), то це недемократично. І, що демократичні це ті, хто поруч зі мною", - обурився нардеп.

"Регіонал" наголосив, що поняття демократії в Україні дещо викривлене.

"Коли дивишся на окремі політичні сили, які взагалі нагадують правила тоталітарної секти і називають себе демократичними, то незабаром в Україні це слово стане лайливим. Коли чуєш хто у нас називається демократами, то думаєш, що в Україні є проблема з розумінням понять, слів і їхніх значень", - підсумував Лавринович.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лавринович про неадекватність Ющенка і тоталітарну секту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі