субота, 07 грудня 2013 11:01

Кожара розповів, про що домовлялися Путін та Янукович у Сочі

Кожара розповів, про що домовлялися Путін та Янукович у Сочі
Леонід Кожара Фото: rada2012.net.ua

Міністр закордонних справ Леонід Кожара розповів, що Україна і Росія готуються закріпити співробітництво у ряді галузей економіки на високому рівні стратегічного партнерства.

Про це він сказав в ефірі "Шустер Live" на телеканалі "Інтер", коментуючи зустріч президента Віктора Януковича, що відбулася в Сочі, з його російським колегою Володимиром Путіним, передає "Укрінформ".

"Йшлося про прийняття договірного документа про стратегічні відносини кооперації, про збереження стратегічних відносин у сферах промислової кооперації, там, де Україна і Росія не можуть жити один без одного", - відзначив Кожара.

Міністр особливо виділив такі напрями, як важке машинобудування, космічна промисловість і авіабудування.

"Це такі галузі, як важке машинобудування, космічна галузь, авіабудування і багато інших галузей української промисловості", - констатував він.

Нагадаємо, Віктор Янукович і Володимир Путін в п'ятницю, 6 грудня, обговорили в Сочі питання торговельно-економічного співробітництва і підготовки Договору про стратегічне партнерство.

Зараз ви читаєте новину «Кожара розповів, про що домовлялися Путін та Янукович у Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

268

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі