середа, 08 вересня 2010 20:14

Королевська поплатилася за небажання слухати Януковича вивихнутим носом

Королевська поплатилася за небажання слухати Януковича вивихнутим носом

Ще на початку літа Віктор Янукович висловив побажання, щоб вітчизняні "можновладці" на відпочинок їхали до Криму, а не традиційно - за кордон. Проте, як з"ясувалося, не всі прислухалися до поради президента. Політики виправдовувалися, що, мовляв, Крим дорожчий, ніж відпочинок в Туреччині.

"Коли ми підрахували, в скільки нам обійдеться відпочинок в Криму, то вирішили, що виконати побажання президента про відпочинок в АРК не зможемо. Просто співвідношення ціни і якості не на користь вітчизняних курортів. Звісно, полетіли до Туреччини, де відпочили неподалік від Анталії", - пояснила депутат-бютівець Наталія Королевська вибір місця відпочинку.

Туди в п"ятизірковий готель вона відправилася на 10 днів разом з чоловіком, бізнесменом Юрієм Солодом, і синами, 9-річним Ростиславом і 2-річним Ярославом.

Депутат плавала в морі, засмагала біля басейну, їла в ресторані готелю солодощі, сири, випічку і пила айран. Читала філософський роман американської письменниці Ейн Ренд "Атлант розпрямив плечі". З"їздила на екскурсію на каньйон, який залитий водою, де плавала на човні і купалася.

Але без подій, як кажуть, не обійшлося. Спочатку Ярослав пробив іржавим цвяхом собі ногу, а через декілька днів людина, котра спускалась услід за ним в басейн, так ударила хлопчика ногою, що у сина був вивих носа: "Ми спочатку перелякалися, що ніс зламаний, але все обійшлося. Турки злякалися теж, так що допомогу надали без страховки".

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Королевська поплатилася за небажання слухати Януковича вивихнутим носом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі