понеділок, 28 листопада 2011 20:44

Королевська хоче реформувати "Батьківщину", але лідерство Тимошенко непохитне

Королевська хоче реформувати "Батьківщину", але лідерство Тимошенко непохитне

Народний депутат України від фракції "БЮТ-Батьківщина", голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська вважає, що "Батьківщині" необхідне реформування.

Королевська також наголосила, що лідером партії залишається Юлія Тимошенко.

"Навіть перебуваючи за ґратами, вона продовжує формувати порядок денний, підтримуючи контакт через рідних і адвокатів. Саме тому влада й намагається не пускати до неї дочку і захисника", - сказала Королевська на прес-конференції в Дніпропетровську.

Вона підтвердила, що партії необхідно реформування.

"Якщо є виклики, і з ними не виходить справитися, треба проводити роботу над помилками, переосмислювати свою діяльність", - вважає нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська знає, як потрапити в СІЗО до Тимошенко

Королевська висловила думку, що в народних масах зріє дуже серйозний соціальний протест проти дій влади.

"Політичні та економічні репресії посилюються з кожним днем. На цьому тлі українське суспільство все краще розуміє, що настав час рішучих дій, що чекати не тільки безглуздо, а й небезпечно. Сьогодні з акціями протесту виходять представники різних соціальних верств - підприємці, пенсіонери, "афганці", "чорнобильці", - сказала депутат.

Вона прогнозує, що "скоро до масових акцій протесту приєднаються лікарі, вчителі і багато інших, яким влада вже встигла грунтовно  "насолити".

Зараз ви читаєте новину «Королевська хоче реформувати "Батьківщину", але лідерство Тимошенко непохитне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі