пʼятниця, 25 листопада 2011 10:36

Королевська не побачила в українській політиці клона Тимошенко

Королевська не побачила в українській політиці клона Тимошенко

Народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина"), голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська впевнена, що жодний політик не зможе замінити Юлію Тимошенко, тому що в політиці не буває клонів.

"У політиці клонів не буває. Ніхто й ніколи не зможе замінити Тимошенко."Батьківщина" - це Юля", - заявила Королевська в ефірі телеканалу "Simon" в Харкові.

"Необхідно відкинути убік депресивний настрій і популізм. Настав час для активних і рішучих дій сильних духом людей, які не бояться виступити проти свавілля нинішньої влади", - цитує політика її прес-служба в п'ятницю.

За словами Королевської, влада своїми "експериментами" над людьми домоглася однакової реакції на свої дії в усіх без винятку регіонах".

"Невдоволення діями можновладців переростає у розуміння необхідності захищати свої права. Керівній верхівці дійсно вдалося зробити так, щоб "Схід і Захід разом були"- на ґрунті обурення її діями", - підкреслила народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Королевська не побачила в українській політиці клона Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі