субота, 09 листопада 2013 06:23

Комуністам не подобається, що все в Україні крутиться зараз навколо Тимошенко

Комуністам не подобається, що все в Україні крутиться зараз навколо Тимошенко
Олександр Зубчевський. Фото: vimeo.com

У Комуністичній партії обурені тим, що останні місяці Верховна Рада зайнята вирішенням питання однієї людини — Юлії Тимошенко, в той час, як життя в Україні "все погіршується".

Про це в ефірі каналу Інтер заявив народний депутат від фракції Комуністичної партії Олександр Зубчевський.

Зокрема, комуніст підкреслив, що останнім часом і влада, і опозиція зайняті вирішенням питання Тимошенко, тоді як життя інших людей в Україні "стає все гірше і гірше".

На переконання Зубчевського, у разі підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом ніхто з політиків пізніше не візьме на себе відповідальність за подальші проблеми, "які обов'язково виникнуть".

Нардеп також розкритикував владу за те, що вона ставить перешкоди на шляху проведення всенародного референдуму з приводу визначення зовнішнього вектора України, без чого, на думку комуніста, не можна обговорювати перспективи Угоди про асоціацію з ЄС.

Як відомо, Верховна Рада створила спецгрупу з підготовки законопроекту про виїзд ув'язнених для лікування за кордон, який допоможе вирішити питання Юлії Тимошенко.

Спочатку планувалося, що робоча група збереться 11 листопада. Але народний депутат від фракції УДАРу Ірина Геращенко запропонувала Партії регіонів вже у суботу, 9 листопада, провести її засідання.

Зараз ви читаєте новину «Комуністам не подобається, що все в Україні крутиться зараз навколо Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі