пʼятниця, 30 березня 2012 20:35

Кличко не зміг виграти у Черновецького у суді

Кличко не зміг виграти у Черновецького у суді
Черновецький вважає, що Кличко образив його честь і гідність. Фото: discussiya.com

Київський апеляційний адміністративний суд на засіданні в четвер відмовив у задоволенні позову лідера партії "УДАР" Віталія Кличка до Київського міського голови Леоніда Черновецького про визнання протиправною його бездіяльності.

"За результатами розгляду справи суд задовольнив позовні вимоги Київського міської голови, скасував постанову Печерського районного суду міста Києва та ухвалив нову постанову, згідно з якою в задоволенні позову Кличка В.В. відмовлено повністю", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті Київської міської ради в п'ятницю вранці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР вирішив добити Черновецького, попросивши допомоги в СБУ

"На мою думку, це закономірний результат розгляду справи. Вважаю, що позов моїх опонентів є не більше, ніж політичним піаром напередодні виборчої кампанії", - зазначив Черновецький, коментуючи рішення столичного апеляційного адмінсуду.

А 25 травня 2011 року Печерський районний суд міста Києва задовольнив позов Віталія Кличка до Київського міського голови Леоніда Черновецького, визнавши факт систематичного порушення чинного законодавства з боку мера столиці.

У жовтні Леонід Черновецький обіцяв судитися з Віталієм Кличком, оскільки вважає, що той образив його честь і гідність.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не зміг виграти у Черновецького у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі