пʼятниця, 10 лютого 2012 11:58

Черновецький відповів на звинувачення Кличка: "Бог усіх розсудить"

Черновецький відповів на звинувачення Кличка: "Бог усіх розсудить"

Мер Києва Леонід Черновецький відмовляється від своїх претензій до Віталія Кличка й хоче відкликати свою позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації. Відповідне звернення від мера, яке надійшло до Печерського суду поштою, зачитала на засіданні 10 лютого суддя Бортницька В. В.

Зокрема, в заяві від імені Черновецького, зазначається, що мер "не ображається" на Віталія Кличка та думає, що "Бог усіх розсудить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецький одружився через місяць після розлучення

"Представник Леоніда Черновецького в суді виявився не готовим до такого розвитку подій. Юрист, який представляє інтереси мера, не знав про таку позицію Черновецького щодо справи. Зв'язатися  зі своїм клієнтом йому так і не вдалося, тому він попросив зробити перерву в судовому засіданні", - йдеться у повідомленні партії УДАР.

Наступне засідання суду відбудеться 13 березня о 9.15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Черновецька зводить хороми у Конча-Заспі

У Віталія Кличка не здивовані такою ситуацією: "Кияни звикли, що від Леоніда Черновецького можна чекати чого завгодно. І події в суді  підтверджують це. Ймовірно, і сам Леонід Михайлович, і ті представники влади, які закривають очі на його поведінку, не хочуть, щоб суд детально розбирався у тому, хто саме і яким чином вкрав у киян 70 млрд грн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засмаглий Черновецький вийшов на роботу

Нагадаємо, що Леонід Черновецький вимагає спростувати інформацію, оприлюднену Віталієм Кличком в одній з газет, що за часів перебування Черновецького на посаді мера було вкрадено понад 70 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відповів на звинувачення Кличка: "Бог усіх розсудить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі