вівторок, 07 лютого 2012 06:45

Черновецький одружився через місяць після розлучення

Кажуть, що 30 січня мер Києва 60-річний Леонід Черновецький одружився з Оленою Савчук, 41 рік. Пара розписалася у Печерському РАЦСі столиці.

— Туди вони приїхали після 16.00, — розповідає киянка 35-річна Тетяна. Прізвища не називає. Її син навчається у ліцеї "Лідер", що навпроти Печерського загсу. — Приїхали різними машинами: молода червоним БМВ, він — червоним "мерсом". Олена тримала весільний букет. Біля неї крутився нарядний хлопчик. Мабуть, то її син від першого шлюбу. Молодята пробули в приміщенні кілька хвилин, потім роз'їхалися. Фотографів із ними не було, лише двоє охоронців.

Наприкінці минулого року Леонід Черновецький розлучився з 56-річною Аліною Айвазовою, з якою прожив 34 роки. Причиною став його роман з Оленою Савчук.

— Останні роки Леонід Михайлович не мав стосунків із Аліною Степанівною. Разом вони майже ніде не з'являлися, — говорить Тетяна Меліхова, депутат-"бютівець" у Київраді. — Те, що співали вдвох на сходах мерії, це лише піар-хід. Як тоді казала Аліна Айвазова, "лише для того, щоб зробити Черновецького президентом". У мерії він не з'являється вже понад рік. Кажуть, минулого понеділка був на засіданні Київради, та його тут ніхто не бачив.

— Олена Савчук і Леонід Черновецький зустрічаються років зо п'ять, — говорять у церкві "Посольство Боже". — Обох улаштовували стосунки без штампу в паспорті. Олена мала негативний досвід попереднього шлюбу, а меру не хотілося зайвий раз афішувати своє особисте життя. Та наприкінці минулого року Олена завагітніла, й Леонід Михайлович запропонував узаконити стосунки. Церемонію хотіли приховати, тому розписалися в понеділок — неробочий день у загсі.

Олена Савчук раніше була продавщицею універмагу "Україна". 2008-го почала працювати в мерії. На роботу її влаштував Леонід Черновецький — він товаришував з її матір'ю Софією Жукотанською, колишнім пастором церкви "Посольство Боже". Одразу ж після знайомства з Оленою Черновецький купив їй чотирикімнатну квартиру в будинку на Дніпровській набережній.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький одружився через місяць після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі