понеділок, 20 травня 2013 22:12

Кличко: "До весни наступного року ми зможемо висунути єдиного кандидата"

Кличко: "До весни наступного року ми зможемо висунути єдиного кандидата"
Віталій Кличко Фото: facebook.com

Лідер фракції партії "УДАР" Віталій Кличко сподівається, що опозиція назве ім'я єдиного кандидата у президенти до весни 2014 року. Про це він сказав в ефірі "5 каналу", повідомляє УНН.

"Ми розуміємо, що тільки об'єднавши зусилля опозиційних партій зможемо виграти у більшості. Тільки тому, що у більшості є великий адміністративний та фінансовий ресурс", — зауважив Кличко.

"Ми розуміємо, що потрібно висунути єдиного кандидата. Але ця позиція на сьогоднішній день залишилася невирішеною, тому що до виборів ще багато часу. Я впевнений, що це перші кроки, і прийде час, думаю, і до весни наступного року ми зможемо висунути єдиного кандидата від опозиційних сил на посаду президента", - заявив Кличко.

При цьому лідер "УДАРУ" запевнив, що в разі, якщо вибори президента відбуватимуться в один тур, опозиція зможе висунути єдиного кандидата вже у першому турі.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: "До весни наступного року ми зможемо висунути єдиного кандидата"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі