четвер, 24 березня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Кім спрогнозував терміни завершення війни з Росією

Кім спрогнозував терміни завершення війни з Росією
Кім вважає, що на досягнення перемир'я піде від місяця до трьох. Фото: facebook.com/VitaliiKimODA

Російським окупантам важко воювати з Україною, бо вони розуміють, що є загарбниками на чужій землі.

Якби це залежало від українців, війна закінчилася б уже завтра, заявив 23 березня голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає "Україна 24".

"Росіянам важко, тому що їх жене сюди їхня влада з-під палки. Я не знаю, скільки у них вистачить сил, бо вже ніхто не хоче їхати сюди воювати. Якби були ресурси і закрите небо. Ми готові до перемир'я хоч завтра, тому що ми захищаємо свою країну і свою правду. Але Україна може погодитись лише на своїх умовах, і рішення має приймати народ. Я думаю на досягнення перемир'я піде від місяця до трьох", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли житловий район Миколаєва: є загиблі

Кримчани наразі починають покидати півострів.

"Вони бачать настрої, бачать атаки Збройних сил, що воно все ближче підкочується до них. Вони теж люди і також переживають, що зараз війна торкнеться їх", – сказав Кім.

На Миколаївщині в ніч на 21 березня рашисти обстріляли житловий будинок в селі Костянтинівка. Там загинули три людини. Серед них - дитина. Також унаслідок обстрілів сталися дві пожежі у лісах сіл Балабаника та Лимани. Горіли дерева і хвойні.

Зараз ви читаєте новину «Кім спрогнозував терміни завершення війни з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі