середа, 23 березня 2022 10:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли житловий район Миколаєва: є загиблі
5

Вночі російські окупанти обстріляли Інгульский район Миколаєва.

Ворог влучив у двоповерховий житловий будинок, заявив 23 березня голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Щонайменше дві людини загинули.

"Унаслідок цього відбулося руйнування будівлі та виникла пожежа", - ідеться у повідомленні.

Майже одночасно з цим унаслідок нічного обстрілу почалася пожежа складської будівлі та п'яти автомобілів, припаркованих поруч. Площа загоряння складала 250 кв м. Наразі пожежу ліквідували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів штурмувати Одесу: українські захисники знищили командира морпіхів РФ

Фото: ДСНМ

У Миколаєві зареєстрували вісім перших додаткових добровольчих батальйонів. Водночас із Криму починають виїжджати люди, ймовірно, побоюючись наступу України.

"Ми розуміємо, що відбувається у орків, які там настрої. Вони проводять ротацію. Але, показово, що кримчани, які знають, що відбувається, зараз починають переміщатися в бік Росії", - зазначив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінські вбивці скидають бомби на Миколаїв: Кім звернувся до містян

Він також пояснив, чому почастішало оголошення повітряних тривог і чому їх не завжди дають під час обстрілів.

"Повітряну тривогу не встигають давати, оскільки снаряди артилерії летять менше кількох хвилин. Наразі часто оголошують тривогу через те, що російські війська стали обстрілювати територію України з кораблів, що базуються біля Кримського півострова. Тривога зазвичай оголошується на більшій частині території нашої країни, оскільки ніхто не знає, куди летять ці ракети", - додав губернатор Миколаївщини.

На Миколаївщині в ніч на 21 березня рашисти обстріляли житловий будинок в селі Костянтинівка. Там загинули три людини. Серед них - дитина. Також унаслідок обстрілів сталися дві пожежі у лісах сіл Балабаника та Лимани. Горіли дерева і хвойні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли житловий район Миколаєва: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі