понеділок, 01 квітня 2013 17:00

"Керівництво МВС - група бездарних і тупих представників донецького клану" - Москаль

"Керівництво МВС - група бездарних і тупих представників донецького клану" - Москаль
За словами Москаля, свідченням низького рівня правоохоронців став шпигунський скандал у Чернівцях. Фото: glavcom.ua

Професійний рівень правоохоронних органів в останні роки стрімко падає, свідченням чого і став шпигунський скандал у Чернівцях.

Про це в інтерв'ю "Главкому" заявив нардеп, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль.

"Сто разів давав оцінку нинішньому керівництву міліції. Я говорив, що керівництво МВС - група бездарних і тупих представників донецького клану. В Україні методи роботи спецслужб і міліції стали, як у царській охранці. Та й самі правоохоронні органи роблять тільки те, чим займалася царська охранка. Зараз дуже низький професійний рівень міліції, професійна деформація спецслужб і розвал усієї системи", - вважає Москаль.

Говорячи про інцидент у Чернівцях, Москаль повідомив, що опозиція не довіряє службі зовнішнього спостереження МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми побачили лише вершину айсберга" - експерт про стеження за Яценюком

"Служба зовнішнього спостереження була давно. При Союзі розшифровка групи вела за собою звільнення мінімум 20-30 осіб. Після вбивства представниками службою зовнішнього спостереження Георгія Гонгадзе довіра до них зникла остаточно. Яка довіра до них в опозиційних політиків, де гарантія, що за Яценюком стежать, щоб не викрасти?", - поцікавився нардеп.

Нагадаємо, що в суботу в Чернівцях, повертаючись із запису програми на студії ТВА, Яценюк помітив два автомобілі, які вели за ним зовнішнє спостереження. Разом із групою народних депутатів одне авто вдалося зупинити, друге зникло. Було зроблено заяву про вчинення кримінального злочину і викликано наряд міліції.

Після приїзду міліції особи, які перебували у машині, вийшли, і було чути, як ведуться радіопереговори. У цих осіб були виявлені засоби прихованої зв'язку, які були в робочому режимі. У салоні машини правоохоронці виявили фотоапаратуру та засоби стаціонарного і переносного зв'язку з інвентарними номерами державної установи.

У багажнику автомобіля працівники міліції виявили три комплекти номерних знаків не з чернівецького регіону. Ці номери, як з'ясувалося, у картотеках МВС не значаться.

За інформацією "Батьківщини", автомобіль належить службі зовнішнього спостереження СБУ. На фото та відео, поширених прес-службою партії, також чітко видно представників міліції.

Зараз ви читаєте новину «"Керівництво МВС - група бездарних і тупих представників донецького клану" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі