понеділок, 17 квітня 2006 11:21

Кабмін визначив, які газети викликатимуть злочинців до суду

Кабінет Міністрів затвердив регіональні засоби масової інформації для розміщення оголошень про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме.

Відповідно до розпорядження, до переліку цих газет входять "Кримська газета" - Крим, "Подолія" - Вінницька область, "Волинь - нова" - Волинська область, "Вісті Придніпров"я" - Дніпропетровська область, "Донбас-неделя" - Донецька область, "Житомирщина" - Житомирська область, "Новини Закарпаття" - Закарпатська область.

У Запорізькій області оголошення про виклик до суду повинна розмістити "Запорізька правда", в Івано-Франківській - "Галичина", у Київській - "Київська правда", у Кіровоградській - "Народне слово", у Луганській - "Наша газета", у Львівській - "Високий замок", у Миколаївській - "Рідне Прибужжя", в Одеській - "Чорноморські новини", у Полтавській - "Зоря Полтавщини".

У Рівненській області оголошення про виклик до суду повинні розмістити "Вісті Рівненщини",

У Сумській - "Сумщина", у Тернопільській - "Свобода", у Харківській - "Слобідський край", у Херсонській - "Наддніпрянська правда", у Хмельницькій - "Подільські вісті", у Черкаській - "Нова доба", у Чернігівській - "Деснянська правда".

Також за розпорядженням Кабміну у столиці розміщати оголошення про виклик до суду буде "Вечірній Київ", а в Севастополі - "Севастопольські вісті".

Наприкінці січня Кабінет Міністрів затвердив порядок вибору друкованих засобів масової інформації для розміщення оголошень про виклик до суду, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін визначив, які газети викликатимуть злочинців до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі