субота, 03 вересня 2011 14:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

До Тимошенко ввосьме прийшли лікарі

До Тимошенко ввосьме прийшли лікарі

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, яка перебуває в СІЗО, знову відмовилася від медичного огляду комісії МОЗ, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України в суботу.

"Сьогодні в Київське СІЗО для проведення медичного огляду та обстеження Тимошенко увосьме прибула комісія МОЗ на чолі з її керівником - першим заступником міністра Раїсою Моісеєнко. Разом з комісією в ізолятор також прибули особистий лікар і медсестра Тимошенко. Однак, як і раніше, від запропонованого медогляду та проведення лабораторного обстеження Тимошенко в черговий раз відмовилася, що підтверджено відповідним актом, підписаним членами комісії та довіреним лікарем і медсестрою затриманої", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба відзначає, що стан здоров'я екс-прем'єра в порівнянні з 30 серпня не змінився і продовжує перебувати під постійним контролем з боку медперсоналу Київського СІЗО.

Як повідомлялося, Тимошенко була арештована 5 серпня.

19 серпня соратники Тимошенко заявили, що її стан здоров'я різко погіршився, після чого екс-прем'єр заявила про це в суді. Екс-прем'єр настійно просила дозволити їй медичне обстеження у особистого лікаря і медсестри, оскільки вона не довіряє лікарям з СІЗО і надісланим фахівцям МОЗ.

Чергове засідання суду по "газовій справі" стосовно Тимошенко розпочнеться вранці 5 вересня.

Зараз ви читаєте новину «До Тимошенко ввосьме прийшли лікарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі