середа, 25 травня 2011 15:57

Іномарка з литовськими номерами на півтори години зупинила київські трамваї

24 травня ввечері "Subaru" з литовськими номерами на великій швидкості, зачепивши "Peugeot", пробила огорожу швидкісного і вилетіла на колії. Через ДТП рух трамваїв зупинився на 1,5 години в обидві сторони, також стояла вул. Борщагівська в районі НАУ, пише Сегодня.

Кажуть, що у "литовця" лопнуло колесо, але другий постраждалий водій винить у всьому порушення правил.

"Я їхав по лівій крайній смузі. Побачив у дзеркалі, що ззаду мчить на великій швидкості "Subaru". Коли наблизилася, різко почала обгін справа, що заборонено. Вже обігнавши, цей водій почав тиснути на гальма, машину занесло, мене вона відкинула на одну сторону, а сама - на трамвайні колії", - говорить водій "Peugeot" Анатолій.

Водія "японця" доставили в лікарню з численними травмами.

У "Київпастрансі" вже готують позов до суду на винуватця ДТП.

"Акти складаються. Там працював наш ревізор, потім буде прорахована сума збитків, виходячи з пасажиропотоку в цей час - а це була година пік. Після ми подаємо до суду на водія і стягуємо цю суму", - розповів заступник гендиректора КП "Київпастранс" Сергій Литвинов.

Попередньо, водієві доведеться заплатити близько 10 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Іномарка з литовськими номерами на півтори години зупинила київські трамваї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі