понеділок, 23 травня 2011 17:01

На Миколаївщині через замначальника прикордонної застави загинула дівчина

20-річна дівчина загинула в результаті недільного ДТП на трасі Одеса - Миколаїв, розповіли в Миколаївському облДАІ. Аварія сталася о 4.30 біля с. Нечаяне Миколаївської області, пише Сегодня.

Водій "Міцубісі Лансер", рухаючись з Одеси у бік Миколаєва, з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ВАЗ-21013 під керуванням 46-річного жителя Херсонської області. Останній отримав травми різного ступеня тяжкості, а пасажирка "копійки" померла на місці події.

Зараз правоохоронці з'ясовують причини аварії. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286-ї КК ("Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого", покарання - до 8 років позбавлення волі).

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, за кермом іномарки, яка спровокувала ДТП, перебував заступник начальника прикордонної застави, розташованої в місті Очакові. У прес-центрі Південного регіонального управління Держприкордонслужби, куди журналісти звернулися за коментарями, підтвердили цю інформацію.

"Так, це був військовослужбовець ДПСУ. Паралельно з міліцейським розслідуванням ми проводимо власне. Якщо буде встановлена вина нашого співробітника, він понесе відповідне покарання", - заявив глава прес-центру Андрій Білобородченко.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині через замначальника прикордонної застави загинула дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі