понеділок, 23 травня 2011 15:25

У столиці мотоцикліст на "зебрі" збив дівчинку

У столиці на Оболоні 22 травня, на вулиці Богатирській, водій мотоцикла "Yamaha R6" збив дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це розповіли у прес-службі ДАІ міста Києва.

Як розповіли даішники, мотоцикл рухався зі сторони заводу "Оболонь" у напрямку Вишгорода. Попередньо встановлено, що за кермом був 28-річний водій, який керував мотоциклом без належних документів.

Як пояснив водій, мотоцикл він взяв у свого товариша, щоб проїхатись, бо мав намір його купити. Але не встиг загальмувати і наїхав на одну з дівчат, які переходили дорогу по "зебрі".

"Того дня була спека, тому 14-річна Іринка з подругами вирішили піти до пляжу. Але сталося лихо. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчинка отримала тяжкі травми", - повідомили у Державтоінспекції.

У результаті ДТП дівчинка отримала: відкритий перелом гомілки, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, забиття тіла. В шоковому стані вона була доставлена до лікарні "Охматдит". Наразі триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «У столиці мотоцикліст на "зебрі" збив дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі