середа, 25 травня 2011 12:14

У Росії вантажівка пустила під укіс два потяги
9

Фото: Фото: Правда.ру

ДТП сталася ввечері 23 травня неподалік від Мідногорська. На регульованому залізничному переїзді водій вантажного автомобіля "МАЗ" виїхав на рейки перед наближається пасажирським поїздом "Оренбург - Єкатеринбург". Через зіткнення з рейок зійшли локомотив і перший поштово-багажний вагон. З сусідньої колії зійшов вантажний потяг - локомотив і шість вагонів з нафтопродуктами.

Загиблих немає. 13 людей отримали легкі травми. До лікарні потрапили водій машини і провідник пасажирського поїзда.

"Називати причини, та й взагалі коментувати подію поки рано. Ведеться перевірка", - заявив прокурор Мідногорська Олександр Трифонов, пише Російська газета.

Як повідомили в прес-службі ГУ МНС в Оренбурзькій області, до місця розливу нафтопродуктів виїхали фахівці ТОВ "Аварійно-рятувальна служба", яке займеться їх збором і утилізацією. Усього на ліквідації наслідків аварії працюють 120 чоловік і 42 одиниці техніки.

Через аварію тимчасово змінився розклад руху поїздів.

Разом з тим, як повідомляє сайт Вести.ру, в Оренбурзькій області відновився рух по одній із колії, які були пошкоджені в результаті зіткнення вантажівки з поїздами.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вантажівка пустила під укіс два потяги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі