субота, 21 січня 2023 12:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"Інфузорія в туфельках" ‒ Подоляк різко відреагував на ядерний шантаж Медведєва

"Інфузорія в туфельках" ‒ Подоляк різко відреагував на ядерний шантаж Медведєва
Ядерні погрози Росії загалом виглядають дивно, адже саме вона напала на Україну. Фото: eastnews.ua

Ядерний шантаж колишнього президента Російської Федерації Дмитра Медведєва ‒ лише пусті погрози.

Люди, які дозволяють собі такі дії, повинні бути ізольовані від цивілізованого світу або вилікувані, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу". Подоляк сумнівається, що Медведєв бачив колись "ядерну кнопку", якщо так нерозважливо розкидається погрозами.

"У руки йому точно її не давали, бо то не просто мавпа з гранатою, то інфузорія в туфельках. Боялися, певно, доручити йому таку місію. Але знову: хто про що, а Медведєв, коли дістається до клавіатури, починає говорити про ядерні загрози", ‒ сказав він.

Після поразки РФ у війні Медведєв одним із перших почне намагатися виправдати себе і даватиме свідчення про те, що під примусом погрожував ядерною зброєю, вважає радник голови ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для безкарної критики Путіна: у РФ створили новий інфопростір

"Він, як юрист, дуже швидко знайде формулу, чому він тут ні до чого. Він скаже, що перебував довгий час під впливом стимуляторів. Здасть свою кров на аналіз і з'ясується, що він десятиліттями перебуває під впливом тих дивних, ілюзорних препаратів. А між тим його руки нічого не писали", ‒ додав Подоляк.

Він також нагадав, що ядерні погрози Росії загалом виглядають дивно, адже саме вона напала на Україну.

"РФ використовує шантаж, бо українські військові дали відсіч, а росіяни отримали по зубах. Тому кремлівські посіпаки вдаються до шантажу. Тому такі люди або мають бути ізольовані в межах певних юридичних процедур, або знищені, або вилікувані. Але ви розумієте, що вилікувати 140 мільйонів неможливо. Ми просто не зможемо з вами напрацювати таку кількість сучасних медикаментів", ‒ підсумував радник Андрія Єрмака.

Напередодні зустрічі контактної групи з питань оборони України на авіабазі "Рамштайн", яка відбулася 20 січня, Медведєв заявив, що програш Росії у повномасштабній війні з Україною спровокує початок ядерної війни.

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв регулярно робить неадекватні заяви й погрожує застосуванням ядерної зброї. Водночас в ISW вважають, що Кремль навряд чи наважиться на ядерний удар. Країна-терористка РФ лише намагається залякати весь світ.

Водночас посол Російської Федерації у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов поширив нову маніпуляцію щодо війни в Україні та розродився погрозами про "ядерний армагедон".

Зараз ви читаєте новину «"Інфузорія в туфельках" ‒ Подоляк різко відреагував на ядерний шантаж Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі