пʼятниця, 20 січня 2023 11:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Кремль в істериці: цікаві подробиці реакції РФ на військову допомогу Заходу

Кремль в істериці: цікаві подробиці реакції РФ на військову допомогу Заходу
Країна-терористка РФ лише намагається залякати весь світ. Фото: eastnews.ua

Увесь цивілізований світ допомагає Україні боротися з Російською Федерацією, яка у лютому розв'язала криваву неспровоковану повномасштабну війну.

Така підтримка доводить Кремль до істерики, ідеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

"Усі погрози, які озвучує речник Кремля Дмитро Пєсков, спрямовані на те, щоб перешкодити збройній допомозі України. Вочевидь, країна-терористка не заспокоїться, й такі заяви лунатимуть у майбутньому. Росія не здатна провести успішні військові операції проти Заходу. Зокрема, проти НАТО. Саме тому Москва просто хоче, аби військова допомога Україні скоротилася до мінімуму", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський генерал назвав три види зброї, з якими Україна точно переможе

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв регулярно робить неадекватні заяви й погрожує застосуванням ядерної зброї. Водночас в ISW вважають, що Кремль навряд чи наважиться на ядерний удар.

"Країна-терористка РФ лише намагається залякати весь світ", – звітують в ISW.

Водночас посол Російської Федерації у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов поширив нову маніпуляцію щодо війни в Україні та розродився погрозами про "ядерний армагедон".

У російській спільноті створюють новий простір для критики диктатора Володимира Путіна. Його ініціатори у РФ не бояться покарання.

Учора в звіті ISW навели приклад того, як воєнний злочинець Ігор Гіркін різко натякнув, що підтримує усунення глави Кремля з посади. Своєю чергою засновник і фінансист ПВК "Вагнер" Євген Пригожин дедалі жорсткіше критикує накази міністерства оборони Росії, а також високопосадовців, які, як він висловився, "повинні розвиватися, а не причісувати всіх під свої смішні правила, принципи та забаганки".

Зараз ви читаєте новину «Кремль в істериці: цікаві подробиці реакції РФ на військову допомогу Заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі