середа, 27 липня 2011 08:58

Хосні Мубарак відмовився від їжі

Хосні Мубарак відмовився від їжі

Колишній президент Єгипту Хосні Мубарак припинив вживати їжу й живиться самими рідинами, заявили лікарі, які лікують його в лікарні курортного міста Шарм-еш-Шейха. За словами медиків, екс-президент дуже слабкий, він п'є лише соки й значно втратив вагу.

Тимчасом заступник директора лікарні Азем Азам повідомив, що, на думку групи медичних експертів, життєво важливі органи Мубарака працюють нестабільно. Цей висновок було зроблено після ретельного обстеження його здоров'я.

Нині екс-президент перебуває під арештом у лікарні Шарм-еш-Шейха. Його було госпіталізовано після перенесеного інфаркту. Проти Хосні Мубарака провадиться розслідування у справах про корупцію та загибель демонстрантів під час масових акцій протесту.

Раніше, 17 липня, адвокати Мубарака заявили, що він впав у кому. Але лікарі спростували це. Головлікар госпіталю, де перебуває екс-президент, сказав, що стан Мубарака "стабільний".

Зараз ви читаєте новину «Хосні Мубарак відмовився від їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі