вівторок, 18 червня 2013 20:18

Гриценко: "Спроби у КДБ-стилі накинути комусь удавку на рот тільки принижують команду"

Гриценко: "Спроби у КДБ-стилі накинути комусь удавку на рот тільки принижують команду"
Анатолій Гриценко Фото: gazeta.ua

Скандали у фракції "Батьківщина" і спроби у КДБ-стилі накинути комусь удавку на рот тільки принижують спільну команду і підривають довіру. Про це у коментарі сказав нардеп від "Батьківщини" Анатолій Гриценко.

"Батьківщина" оприлюднила причини свого рішення. Не думаю, що вони справжні. Після об'єднавчого з'їзду, коли Яценюк став другою після Тимошенко людиною у "Батьківщині", він мав би давати певні сигнали й імпульси на об'єднання та очищення, навести дисципліну у фракції. Зробити так, щоб усі ходили на роботу, щоб не з'явилися нові "тушки", а ті, хто їх привів, пішов із фракції. Навіть Луценко казав позбутися "генератора тушок". Але Яценюк думає, що всі ці дії вдарять по його іміджу і нічого не робить. Замість того, щоб позбутися людей, які підголосовують із владою, він вирішив очистити фракцію від Гриценка", - сказав він.

Нардеп зауважив, що він завжди діяв у парламенті за вказівками фракції.

"Мене до парламенту обрав не Яценюк чи хтось інший. Це зробили люди. Я об'їздив усю Україну, подивився їм у очі. Поки не зрадив їхньої довіри, обманювати не буду. Те, що я можу зробити як депутат, як член фракції і комітету боротьби із корупцією, я зроблю. Я — людина командна. Беру активну участь у роботі фракції, комітету. Завжди беру активну участь. Головне — я виконую усі рішення, які ухвалила фракція на відміну від тих, хто заглядаючи в рот вождям, поводяться безпринципово. Для того, щоб перемогти владу у 2015 році, ми повинні бути кращими за владу", - розповів він.

Гриценко запевнив, що покидати фракцію не буде.

"Виходити з фракції не буду. Про це сказав одразу. Нікуди переходити не збираюся, ні в "УДАР", ні в іншу фракцію. Чув речі, які не мають до мене ніякого відношення: "зрадник", "ворог", "посібник Януковича, Банкової". Не звертав на це уваги. В армії кажуть: "Поощрение непричастных, наказание невиновных ". Отак і тут. Скандали, спроби у КДБ-стилі накинути комусь удавку на рот, тільки принижують спільну команду і підривають довіру. Тим колегам, які повелися на співи Яценюка і підняли руку "за" буде соромно за свої дії", - гадає політик.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: "Спроби у КДБ-стилі накинути комусь удавку на рот тільки принижують команду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі