вівторок, 18 червня 2013 18:23

Яворівський не вірить, що Гриценко працює на Банкову

Яворівський не вірить, що Гриценко працює на Банкову
Володимир Яворівський Фото: telekritika.ua

За пропозицію фракції "Батьківщина" до нардепа Анатолія Гриценка здати мандат не голосували Юрій Одарченко, Ірина Луценко, Григорій Немиря та Володимир Яворівський. Останній утримався, бо впевнений, що виганяти людину за власну думку не правильно. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Я належу до тих чотирьох, які утрималися. Крім мене це Юрій Одраченко, Ірина Луценко та Григорій Немиря. Шаную Гриценка як дуже самобутню особистість. Він був одним із найкращих міністрів оборони. Жодного разу не "зайшов за червону лінію": ні в закупках, ні в продажі земель. Він навіть колись відмовив синові Ющенка, коли той приходив і розповідав, що десь-там розформовується військова частина. "Може якось її це все?", - запропонував він. А Гриценко відповів йому: "Якби це було моє, я б її вам подарував. А оскільки не моє, то і мови не може бути", - пригадує Яворівський.

Нардеп наголошує, що Гриценко - "людина дуже специфічна".

"Я також був дуже незадоволений, коли почув виступ його у Шустера на "Інтері" у той день, коли було об'єднання. Це був історичний день, адже не так часто у нас об'єднуються. Не варто було це робити в цей день. Олена Бондаренко, і Олег Ляшко і всі інші просто потирали руки від задоволення. Дуже багатьох у фракції це обурило і образило. Звідти і таке рішення. Хоча ставити питання про те, щоб виключати за свою думку, це якось не правильно. Хоча є ж командна гра. Ми маємо справу з такою страшною силою зараз. Якісь речі треба залишати за зачиненими дверима. А цього Анатолій не робить. Постійно дає інформацію в інтернет і так далі. Хоча, не кажу, що він оприлюднює щось особливе", - вважає він.

На думку Яворівського, рішення фракції було профілактичним.

"Гриценко не працює на Банкову. На засіданні фракції говорили тільки про те, що мимоволі виникає так думка після його виступу. Я ніколи не повірю, що Гриценко може мати зв'язок із цією владою. Надіюся, що він помириться із Яценюком", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський не вірить, що Гриценко працює на Банкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі