субота, 12 листопада 2022 21:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Головні новини дня: повернення життя у Херсон, жорсткі бої на сході

Головні новини дня: повернення життя у Херсон, жорсткі бої на сході
Мешканка Херсону обіймає командувача Оперативного командування "Південь" генерала Андрія Ковальчука, 12 листопада. Фото: t.me/ministry_of_defense_ua

Gazeta.ua нагадує про події суботи, 12 листопада.

У звільнений від російських окупантів Херсон повернулася обласна військова адміністрація. Рятувальники розміновують територію. Місто повертають до життя, сказав голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

На Донеччині відбувається пекло. Там щоденно тривають дуже жорсткі бої. Українські воїни відбивають російські атаки, сказав президент Володимир Зеленський.

На сході України перебуває майже 130 тис. російських окупантів – солдатів та офіцерів. Найгарячіші бої на Авдіївському і Бахмутському напрямах.

За 262 дні Збройні сили України знищили понад 80 тис. російських окупантів.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся з американським держсекретарем Ентоні Блінкеном. Обговорили поставки озброєння для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після будівництва Україною стіни у Білорусі почалася істерика

У Києві та восьми областях відбулися аварійні вимкнення електроенергії.

Скандального ексголову Укрексімбанку Євгена Мецгера, якому суд виніс вирок у справі про напад на журналістів, призначили головою державної компанії "Українська фінансова житлова компанія"

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: повернення життя у Херсон, жорсткі бої на сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі