вівторок, 16 серпня 2011 09:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Генпрокуратура натякнула, що Ющенка можуть привести до суду силою

Генпрокуратура натякнула, що Ющенка можуть привести до суду силою

Генеральна прокуратура Україна готова використовувати в суді свідчення третього президента Віктора Ющенка, якщо в останнього знайдуться поважні причини не з'являтися на судове засідання.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"У разі з'ясування поважних причин відсутності Ющенка, свідчення, які він дав раніше, можуть бути зачитані під час судового розгляду", - зазначається у повідомлені.

При цьому на Різницькій нагадали, що відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України, якщо свідок у разі відсутності поважних причин не приходить до суду, то суд має право застосувати привід.

Нагадаємо, раніше прокурор у справі Юлії Тимошенко Лілія Фролова заявила, що якщо Ющенко буде відмовлятися прийти в суд для дачі свідчень у справі проти екс-прем'єра без поважних причин, суд може застосувати до нього примусовий привід.

Раніше суддя Печерського суду Києва Родін Кірєєв заявив, що екс-уповноважений президента з енергетичних питань Богдан Соколовський буде примусово доставлений до суду для надання свідчень у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура натякнула, що Ющенка можуть привести до суду силою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі