понеділок, 20 червня 2011 09:54

"Femen" намагався у Печерському суді викупити Луценка

"Femen" намагався у Печерському суді викупити Луценка

Сьогодні під Печерський райсудом столиці три активістки "Femen" в образі Юлії Тимошенко намагались викупити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, вони прийшли до будівлі суду, аби "передати гроші від народу для того, щоб випустили Луценка".

Над головою активістки тримали плакати з написом: "Одним миром мазаные", співали пісню "Юра, прости, Юра прощай" і розкидували доларові купюри номіналом в 1 млн.

За їхніми словами, гроші було зібрано для міліції.

"Візьміть гроші і відпустіть Юру!.. Їжте, хлопці, зелень, їжте!" - вигукували учасники акції, намагаючись віддати "гроші" міліціонерам.

За "феменок" вступився народний депутат від НУ-НС Геннадій Москаль, попросивши їх пропустити до будівлі суду, але активісток не пропустили.

Наостанок "феменки" попросили журналістів провести їх до метро, бо "боялись, що міліція в них забере гроші".

Нагадаємо, у понеділок, 20 червня 2011 року, о 10.00 Печерський районний суд м. Києва продовжить розгляд справи Луценка.

Раніше суд зробив перерву на 10 днів у засіданні, щоб дати можливість адвокату Луценка Баганцю та адвокату постраждалих ознайомитися з матеріалами справи.

Зараз ви читаєте новину «"Femen" намагався у Печерському суді викупити Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі