понеділок, 13 червня 2011 11:08

Соратник Луценка знає, хто може очолити масові протести

Соратник Луценка знає, хто може очолити масові протести

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко і екс-глава МВС Юрій Луценко можуть очолити протестні настрої в суспільстві.

Про це в інтерв'ю "Профілю" сказав народний депутат Геннадій Москаль.

"Думаєте, Луценко закрили через водія? Ні, його закрили, коли почалися протестні настрої. Він не має ніякої влади, але небезпечний, як Омелян Пугачов або Стенька Разін, який може спричинити маси. Всі чудово розуміють: хоч би які протестні настрої ні були, потрібні лідери, вожді і оратори, які це очолять. В Україні залишилося буквально дві людини, хто це вміє: Луценко і Тимошенко ", - розповів Москаль.

За його словами, нових лідерів опозиції поки немає.

"Першого закрили, щоб він взагалі не міг нічого очолити, Юлія Володимирівна нікуди не може виїхати і кожен день ходить у прокуратуру. А нових лідерів, які б повели народ, на жаль, немає. І не кожен зможе так вийти на сцену де-небудь в Рахові або Краснодоні та зібрати народ, щоб він сам прийшов, без автобусів, грошей ", - додав політик.

Нагадаємо, що розгляд справи проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відклали на кінець другої декади червня, щоб дати можливість новому адвокату його колишнього водія, Леоніда Приступлюка, ознайомитися з матеріалами даної справи.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Луценка знає, хто може очолити масові протести». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі