середа, 24 серпня 2022 17:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Джонсон під час зустрічі із Зеленським пояснив, що буде в разі перемоги Путіна

Джонсон під час зустрічі із Зеленським пояснив, що буде в разі перемоги Путіна
Президент Володимир Зеленський зустрівся прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном 24 серпня у Києві. Фото: t.me/zsuwar

Жодна країна не буде почуватися в безпеці, якщо російський диктатор Володимир Путін переможе у війні в Україні.

Про це заявив прем'єр Великої Британії Борис Джонсон на брифінгу під час зустрічі із Володимиром Зеленським у Києві 24 серпня, передає Gazeta.ua.

"Якщо Путін переможе – це означатиме "зелене світло" для будь-якого автократа в світі, означатиме, що все можна змінити силою. Ви знаєте, Володимире, британські політики, всі партії обіцяють вам, що вони будуть говорити одним голосом про підтримку України. Це буде економічна підтримка, зокрема", – запевнив Джонсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонсон на саміті "Кримської платформи" повідомив про плани РФ в Україні

За словами прем'єра, він пишається тим, що Британія надала більше зброї Україні, ніж будь-яка інша європейська країна.

"І сьогодні я сказав, що ще більше боєприпасів до України, ми підготували 10 тисяч українських солдатів спільно з нашими союзниками. Люди з різних частин світу йдуть в Україну на боротьбу. Це надихає й дає впевненість, що Україна переможе", – додав Джонсон.

24 серпня, на День Незалежності України, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон втретє за час повномасштабної російської агресії приїхав до Києва.

Британського прем'єра біля Маріїнського палацу зустрів президент України Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Джонсон під час зустрічі із Зеленським пояснив, що буде в разі перемоги Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі