четвер, 05 жовтня 2023 16:34

Двоє нардепів у центрі Києва побили чоловіка - відео
3

Артем Дмитрук обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Одесі
Фото: Facebook.com/artem.dmytruk.odessa
Олександр Куницький обирався до парламенту від "Слуги народу" по округу у Харкові
Бійка трапилася вранці четверга

У центрі Києва сталася бійка за участю позафракційного народного депутата Артема Дмитрука і нардепа з фракції "Слуга народу" Олександа Куницького.

Після інциденту поліція проводить перевірку. Про це повідомила "Українська правда".

Вдень у мережі з'явилися відеозаписи, на яких чоловік із слідами побиття стверджує, що на нього напали Дмитрук і Куницький.

Він каже, що побиття сталося близько 10-ї ранку. Дмитрук і Куницький, за його словами, звинувачували його в аферах і вимагали гроші.

Куницький завалив його на землю, а Дмитрук - бив руками, як розповідає постраждалий. Чоловіку викликали "швидку" та надали перше допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойського залишили під арештом. Підтримати олігарха прийшли ведучі "1+1" і Ткаченко

Пізніше у мережі оприлюднили відео самої бійки.

На ньому нібито Дмитрук і Куницький підходять до чоловіка, штовхають його, поводять себе агресивно та застосовують силу.

Вони спершу притискають його до стіни, а потім втрьох падають на асфальт.

Коли в конфлікт втручаються, Дмитрук все одно продовжує бити чоловіка, пише УП.

У поліції повідомили, що бійка за участю Дмитрука і Куницького сталася біля однієї з офісних будівель на вул. Казимира Малевича. Правоохоронці проводять перевірку.

Дмитрук заявив, що чоловік на відео - підставна особа, і він нібито намагався спровокувати нардепів. За словами Дмитрука, його метою був мобільний телефон з інформацією. Крім того, Дмитрук заявляє, що чоловік із ножем біг на нього.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в наш бік, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео", - розповів нардеп.

Дмитрук заявив, що чоловік "почав підходити, махати руками і ногами", "вихопив телефон із рук у Олександра і почав із ним тікати".

"Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж", - заявив нардеп.

Судячи з відео, бійку спровокували нардепи, повідомляє ЗМІ.

Артем Дмитрук обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Одесі. Член Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Був на автопробігу, організованому партією прокремлівського блогера Анатолія Шарія. Обурювався через демонтаж барельєфа радянському маршалу Жукову.

Минулого року Дмитрук зірвав засідання земельної комісії в Одеській міській раді. Бігав по столах і ламав меблі. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею - хуліганство. У сутичці постраждали 10 людей.

У листопаді 2021 року Дмитрука виключили з фракції "Слуга народу", а торік у травні - з депутатського об'єднання "Розумна політика" колишнього спікера Дмитра Разумкова.

Зараз ви читаєте новину «Двоє нардепів у центрі Києва побили чоловіка - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі